Flyttfirma i Gävle

Vi är en flyttfirma i Gävle som erbjuder flytthjälp till både privatpersoner och företag.
En flytt är så mycket mer än att bara lyfta och bära. För att flytten ska gå så snabbt och smidigt som möjligt så krävs det planering, kunskap och resurser. Vi utför både bohagsflytt och kontorsflytt i Gävle och hjälper dig med allt det praktiska arbetet som har med flytten att göra.


Fördelar med en flyttfirma

Fördelarna med flytthjälp och att anlita en flyttfirma i gävle är många.  Du behöver inte hyra släp eller flyttbil. Du slipper be dina vänner om hjälp och du behöver inte kämpa med att bära tunga flyttlådor och möbler till och från flyttbilen. Dessutom minimerar du risken för att några av dina saker eller möbler bli skadade under flytten.


Flytthjälp med ansvarsförsäkring

Mångsysslarna är en flyttfirma i Gävle med ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010. Att flytta någons hem är ett stort ansvar. Det är inte bara dina kartonger och möbler som vi flyttar utan även minnen och känslor. Vi har största respekt för våra kunder så du kan vara trygg i att vi tar hand om dina saker på ett tryggt och säkert sätt.


Packningshjälp och flyttstädning i Gävle

Har ni inte tid eller möjlighet att ordna med flyttkartonger eller att packa ner era saker så fixar vi det till er. Vi erbjuder förutom flytthjälp även packningshjälp och utlåning av flyttkartonger. Vi utför också flyttstädning i Gävle till riktigt bra priset. Det är oftast guld värt att slippa ta hand om flyttstädningen själv.  Det tar många timmar att utföra en flyttstädning som blir godkänd av fastighetsvärden eller den nya ägaren. Vi garanterar en väl utförd flyttstädning som garanterat blir godkänd.

Flytthjälp i Gävle

Vad ingår i flytthjälpen

  • Ansvarsförsäkring

  • Transport med flyttbil

  • Lån av flyttlådor

  • Flytthjälp till och från flyttbilen

  • Lättare nedmontering vid flytt

  • Skydd av möbler under flytten

  • Packningshjälp (extra)

Vad kostar det att hyra en flyttfirma i Gävle?

Vi du hyra oss som din flyttfirma i Gävle så får du ett riktigt bra pris. Kontakta oss för en offert eller räkna ut ditt pris direkt här på hemsidan - klicka här.

 

Kontakta oss angående flytthjälp


Har du några frågor angående flytthjälp så det bara att höra av dig! Ni är hjärtlig välkommen att kontakta oss. Vi är lyhörda och försöker alltid anpassa oss till dina specifika önskemål.

Kontakta oss här